Vijesti

Bon Jovi otvara treći restoran za siromašne: Naša misija je da rješavamo pitanja gladi i beskućnika

Ne morate brinuti ako ne možete platiti.


Popularni pjevač Jon Bon Jovi i njegova supruga Dorothea, bračni par sa srcem i dušom, službeno su otvorili svoj treći volonterski restoran. JBJ Restoran sa dušom otvoren je na Sveučilištu Rutgers u Newarku 22. siječnja ove godine, piše themindunleashed.

Soul Kitchen” je naziv neprofitne organizacije kojom upravlja Fondacija JBJ, koju muzičar vodi, a koja nosi njegove inicijale.

 

Misija restorana u kampusu je pružiti uslugu studentima koji se suočavaju sa financijskim problemima i ne mogu si priuštiti obrok. Više od 75% od 36.000 studenata preddiplomskog studija prima financijsku pomoć, navodi se na web stranici sveučilišta.

Kuhinja JBJ Restoran s dušom nudi svježe pripremljen obrok u tri slijeda, a korisnik ne mora brinuti o računu ako nije u mogućnosti platiti. Da korisnici usluge ne bi bili stigmatizirani pitanjima koja se odnose na njihov socijalni status, poslužitelji u restoranu neće znati jesu li korisnici platili svoj obrok zahvaljujući sustavu „plati unaprijed“ i volonterskom sustavu koji se koristi.

Prvi od restorana otvorio je vrata u listopadu 2011. godine u New Jerseyju, gradu u kojem je rođen Bon Jovi i po kojem je imenovao svoj četvrti album objavljen 1988. godine. Drugi restoran otvoren je 2016. godine u blizini rijeke Toms, područja koje je pogodio uragan Sandy koji je potresao zemlju 2012. godine. “Naša misija je oduvijek bila da pozitivno utječemo na promjene i rješavamo pitanja gladi i beskućnika”, rekao je pjevač.

Prevela Magda Ivanov|medjugorje-info.com


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
U trenutku kad slušamo dramatične vijesti iz Italije o epidemiji…