Međugorje

Čudesna fotografija nad Međugorjem na nebu i poruka Gospina

Ovo su snažne poruke koje je 2019 Gospa prenijela i vrijede jako puno za naš život da se obnovimo i svoje živote promijenimo.

Snažna poruka – Međugorska poruka, 2. siječnja 2019. – Ukazanje Mirjani
Draga djeco! Nažalost, među vama, djeco moja, ima toliko borbe, mržnje, osobnih interesa i sebičnosti. Djeco moja, tako lako zaboravljate moga Sina, Njegove riječi, Njegovu ljubav. Vjera se gasi u mnogim dušama, a srca bivaju zahvaćena materijalnim stvarima svijeta.  piše portal: mysticpost.com

Ali moje majčinsko srce zna da još ima onih koji vjeruju i ljube, koji traže kako da se što više približe mome Sinu, koji neumorno traže moga Sina – dakle, na taj način traže i mene. To su ponizni i krotki sa svojom boli i patnjom koju u tišini nose svojim nadama, a prije svega svojom vjerom. Ovo su apostoli moje ljubavi.

Djeco moja, apostoli moje ljubavi, učim vas da moj Sin ne traži samo stalne molitve, nego i djela i osjećaje – da vjerujete, da molite, da svojim osobnim molitvama rastete u vjeri, da rasti u ljubavi. Voljeti jedni druge je ono što On traži – to je put u vječni život. Djeco moja, ne zaboravite da je moj Sin donio svjetlo na ovaj svijet, i donio ga je onima koji su ga htjeli vidjeti i primiti. Budite to i vi, jer ovo je svjetlo istine, mira i ljubavi.

Vodim vas na majčinski način da se klanjate mome Sinu; da ljubite moga Sina sa mnom; da vaše misli, riječi i djela mogu biti usmjereni Mome Sinu – da mogu biti u Njegovo ime. Tada će moje srce biti ispunjeno. Hvala vam.

Neki događaji koji su zabilježili hodočasnici:


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Oni koji su bili uvrijeđeni uglavnom reagiraju srdito prema onome…