Izdvojeni članak

Isus se pojavio pored dječaka i rekao mu je: Sotona dolazi na zemlju, budite spremni i ojačajte svoju vjeru da se možete protivi

U Zadnja ova vremena smo svjedoči raznim događanjima u svijetu, sve više ide prema kraju svijeta, a tako razna događanja koje se događaju.

Trinaest godina prije krvavog genocida koji je poharao Ruandu i prouzročio smrt više od milijun ljudi, Djevica Marija ukazala se djeci u zabačenome selu Kibehu.

Glasnici iz Kibeha bili su predmet ismijavanja i sumnjičenja.

No, čuda u tome malenom selu događala su se jedno za drugim pa su desetci tisuća Ruanđana odlazili u Kibeho kako bi svjedočili ukazanjima. Godinama su nebrojeni promatrači gledali djecu koja imaju ukazanja i prenose poruke opomene i ljubavi za koje su tvrdili da nisu namijenjene samo Ruanđanima nego i cijelome svijetu. Prenosi portal: Vjera.hr

Gospa im je prorokovala genocid i pozivala na obraćenje srca ali rijetki su čuli istinu. Trinaest godina nakon, milijuni su pobijeni u najokrutnijim mukama. Nakon mišljenja teološke i liječničke komisije koja je ispitivala vidioce Sveta je Stolica 2001. godine ova ukazanja potvrdila kao autentična.

Dječak susreo Isusa

I dok se Gospa ukazivala djevojkama, jedan mali poganski dječak po imenu Segatshya, a koji nije znao ni čitati, ni pisati i koji nikad nije ni čuo za Isusa, Mariju, Bibliju, ni katolike počeo je imati vizije Isusa Krista. Bio je dječak poganin i to potpuno neuki dječak koji je dane provodio na polju, a zadivio je istražno povjerenstvo katoličkim naukom koji mu je prenosio Isus osobno. Knjigu o tom dječaku napisala je Immaculee Ilibagiza, jedna od rijetkih koja je uspjela preživjeti genocid skrivena u maloj prostoriji iza ormara mjesecima samo moleći krunice. Dječak Segatshya također je prošao psihološke i teološke ispite a materijale za knjigu Immaculee je godinama nakon genocida u kojem je dječak stradao, dao glavni psihijatar koji je bio dio Istražnog povjerenstva za istragu o vidjelicama, i koji je baš kao i crkveni autoriteti s kojima je Immaculee razgovarala potvrdio da je riječ o posebnom dječaku, čije poruke moraju doći do ostatka svijeta.
Tako je nastala knjiga koja sadrži razgovore dječaka Segatshye i Isusa Krista.

Priprema čovječanstva

Uistinu zapanjujuća je, jer Isus je dječaku odgovarao na baš sva pitanja a posebno su zanimljiva upravo pitanja koja otkrivaju tu dječju nevinost bezazlenost pa čak i drskost ponekad, a koja proizlazi iz činjenice da je susret s Isusom u viziji dječaku bio prvi susret s pojmom Boga.
Isus dječaka šalje da propovijeda svijetu o posljednjim vremenima. Da, teška tema ali tako odlučujuća i potrebna jer mnogi, kako Isus kaže, nisu svjesni da poslije ovog života postoji vječnost i da ovim životom odlučujemo kako ćemo živjeti u vječnosti.

Isuse što će se dogoditi posljednjeg dana?, pita Segatshya
Isus odgovara: Posljednjeg dana zemlja će se zatresti i pravedne će obuzeti radost. Velika duga beskrajnih boja stvorit će se na nebu i pojavit će se veliki oblak. U tom trenutku vidjet ćete me kako izranjam iz oblaka i nosim svoj križ. Poslat ću sve svoje anđele na zemlju da okupe sve ljude svijeta. Zbog mog će križa drhtati i dobri i zli. A zatim će sve duše doći pred moj Sud i ja ću odlučiti tko je vjerno radio za Boga, a tko nije. I svakome ću dodijeliti mjesto koje je zaslužio u vječnosti.
Sva će patnja posljednjih dana prestati i sve životne borbe na zemlji bit će zauvijek završene. Nitko se više neće trebati kajati jer je za pravedne one koji su se kajali u životu, sad vrijeme radovanja u raju.
A za one zle, bit će prekasno za kajanje.
Duša nikad ne umire, a svaka duša pripada Bogu.
U posljednji dan one duše koje su zaslužile mjesto u Kraljevstvu Božjemu napustit će zemlju i neće ništa ponijeti sa sobom.
Oni koji su odbili Boga i koji budu osuđeni kao neokajani grešnici bit će poslani u Pakao kako bi patili u vječnoj smrti. Oni koji vole Boga i služe mu, uzdići će se u nebesa kako bi vječno živjeli u raju. Kad sve duše koje je Bog izabrao budu odvedene u raj, velika će vatra izbiti iz dubine zemlje i cijeli će svijet zahvatiti požar, te će svi oni koji su odbili Boga izgrijeti u požaru.

Najvažnije za svijet je: biti spreman, sada

Zašto jednostavno ne kažeš ljudima kad će biti Sudnji dan da se mogu obratiti sada da budu sigurni da će ući u raj?, pita dalje dječak.
Isus odgovara: Ne znam koji će to dan biti. Samo Bog Otac zna točan dan kada će svijet skončati. Čak i kad bih znao koji je to dan, ne bi to svijetu rekao. Kad bi ljudi znali kad je kraj svijeta, obratili bi se iz straha a ne iz ljubavi prema Bogu. Raj je samo za one čije je srce ispunjeno ljubavlju prema Bogu.

Ali temeljno je važno ne biti zabrinut zbog zajedničkog posljednjeg dana. Najvažnije za svijet jest to da svatko treba brinuti o svom posljednjem danu jer on može doći bilo kada i osoba mora biti sigurna da je njezina duša spremna za susret s Gospodinom. Jer osoba koja umre griješna, uskrsnut će s grijesima, a osoba koja umre bez grijeha uskrsnut će bez grijeha.

Reci ljudima ovu uputu:

Nadalje Isus upozorava na progon vjernih, ratove i tjeskobu ali daje dječaku ovu uputu za nas.

Isus mu govori:

Reci ljudima na svijetu da od danas moraju činiti pokoru jer je ostalo još malo vremena do Sotonina dolaska na Zemlju kako bi čovječanstvo odvratio od puta pravičnosti. Reci svim ljudima da čitaju Bibliju i nađu moje riječi, reci im da vjeruju svakoj riječi koju sam ikada izrekao i neka žive predani tim riječima.
Posljednji je dan dvojak i sadrži dva značenja. Prvo se značenje odnosi na pojedinačnu dušu – za svaku osobu posljednji je dan dan njezine smrti. Posljednji dan za čovječanstvo bit će dan Mog dolaska. Na kraju svakog dana svaka će osoba biti bliže susretu s Bogom.

Reci ljudima da se ne boje

Dječak je upitao Isusa: Ako se ja bojim onoga đto će se dogoditi ljudima posljednjih dana, neće li se svi onda bojati?
Isus mu odgovara: Ne boj se, imaj vjere! Oni koji ljube Boga i čine dobro poći će samnom u raj i nikad više neće pasti u iskušenje. No, požuri jer nije ostalo još mnogo vremena. Reci ljudima da se, ako me imaju u srcu ne trebaju bojati patnje u posljednjim danima. Ali moraju ostati vjerni Bogu i biti oprezni pred mnogim trikovima i varkama u koje će ih sotona stavljati kako bi ih odveo u grijeh i tamu.
Isus mu naime govori da će svijetom zavladati, suše, poplave potresi, glad. A Sotona će doći kao izbavitelj iz tih muka i činiti sve ono što je Isus činio. Izvodit će čuda i hvalit će se njima, liječit će bolesne, hraniti gladne i da će mnogi poći za njim, ali Isus upozorava da su u pitanju zamke i varke. Poziva nas da sve sve potrebe u tim danima izsnesemo samo Bogu u molitvi i da će se on pobrinuti za sve naše potrebe.


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Meksiko- U kapelici malom mjestu EL Chanalu, koji se nalazi…