Snaga Vjere

Radost i Nada

Molitva Krvi Kristove

U Ime Isusovo, neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi, pouzdanju u tebe Gospodine! Predragocjenom Krvlju svojom, Gospodine Isuse Kriste molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom…!
(ovdje po poticaju Duha, meditativno, polako možete imenovati svaki dio tijela, duše i duha ili pak bolest i smetnje koje imate, a koje želite da Gospodin ozdravi)

Neka me Krv Tvoja Prečista Isuse Kriste iscijeli od svake bolesti, tijela, uma, duše i duha. Odstrani od mene svaku negativnost i sve što nije od Tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene, od svoje otkupiteljske Predragocjene Krvi i svih onih za koje molim. (navedite imena ako ste potaknuti)

Isuse, Krvlju svojim operi i  zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, puteve koje hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude s kojima kontaktiram…!

Zapečati u svojoj Svetoj krvi moje ime i prezime, moj lik gdje god se nalazi i sve što je u vezi mene i onih za koje za koje te molim…! Krvi Kristova, operi me (nas)! U Ime Isusovo, zapovijedam neka me ovoga časa svaka bolest tijela, uma, duše i duha napusti i izađe iz mene, van, van, van… U Ime Isusovo, van, van, van, van (po poticaju Duha govori koliko dugo)

Krvi Kristova u ime Isusovo blagoslovi me, (nas) u ovom danu. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga! Amen! Hvala Ti Isuse! Slava Ti Isuse! (zahvaljivati neko vrijeme i vjerovati da se molitva već ostvarila)

Molitva je u cijelosti prenesena s portala medjugorje-info.com.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više