Duhovna glazba

Nova pjesma “DOĐI, DUŠE SVET”

Mladi pjevač iz Zadra Filip Panza objavio je novu pjesmu pod nazivom
“Dođi, Duše Svet”.

„Kad je napokon došao dan Pedesetnice, svi su bili zajedno na istome mjestu. I eto iznenadašuma s neba, kao kad se digne silan vjetar. Ispuni svu kuću u kojoj su bili. I pokažu im se kao neki ognjeni razdijeljeni jezici te siđe po jedan na svakoga od njih. Svi se napuniše Duha Svetoga i počeše govoriti drugim jezicima, kako im već Duh davaše zboriti.“ (Dj 2, 1-4)

Nova pjesma mladog glazbenika Filipa Panze slavljeničkog je karaktera, a radi se o prepjevu talijanskih autora Obnove u Duhu Svetom. Možemo reći da je hrvatska verzija pjesme zaista posebna i dirljiva.
Pjesma ostavlja još veći dojam na slušatelje zbog lokacija na kojima je videospot sniman, a to Sljeme i crkva Svetog Duha u Zagreb. prenosi portal: HKM

Na svojim društvenim mrežama Filip je napisao: “Dio spota prikazuje i dva sakramenta: krštenje kao sakrament primanjem kojega primamo i Duha Svetoga. Posebno zahvaljujem obitelji Lovrenović koji su zajedno sa svojim sinom Jakovom bili u spotu. Diskretno se prikazuje i sakrament Svete Potvrde kojim postajemo zreli kršćani, svjesno prihvaćajući sva prava i obveze svoje vjere.”

Autori su  A. Napolitano i D. Bruno, prepjev je napravio fra Ivan M. Lotar, aranžman i produkciju potpisuje Ivan Škunca te prateći vokal Iva Smojver. Instrumentalisti su redom: Ana Vidojević, Martina Pustički, Ivan Škunca, Filip Panza, Dario Sabo i Mario Klarić.

“Posebna zahvala franjevcima konventualcima sa Svetog Duha i župniku fra Ivanu M. Lotaru što su omogućili snimanje spota u crkvi Svetoga Duha te obitelji Lovrenović. Hvala od srca svima koji su na bilo koji način dio ove pjesme, posebno ljudima koji su me molitveno pratili, na poseban način Evangelizacijskoj zajednici Sveti Duh“, stoji u opisu pjesme na YouTube kanalu.


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Koliko provodite vrijeme na TV? ukoliko provodite vrijeme pred televizor…