Molitve

Posebna Molitva Duhu Svetom za iscjeljenje i pomoć

Ovo je molitva posebna koja će vas ohrabriti i pomoć u vašim životnim situacijama. Molitva koja razori sve grijehe i daje snagu za novu borbu koja je tu među nama.

Molitva Duhu Svetom jedna je od najmoćnijih i najjačih molitvi koje možete izmoliti. Upravo zato ju trebate uvesti u dnevnu rutinu. Pružit će Vam snagu, mudrost i oslobođenje. Pomoći će Vam i donijeti promjenu u Vaš život.

Potičemo Vas da je pročitate s dubokom zahvalnošću, jer je to jedna od najvećih molitvi Božjem Duhu Svetom. Kada Duh Sveti prebiva u našim srcima, On djeluje snažno u nama. On nam daje mudrost i snagu.

piše portal : Međugorje.news

Izmolite moćnu molitvu Duhu Svetom !

Molitva Duhu Svetom:
Isuse dragi, izlij na mene Svoga Duha Svetoga, jer ga silno trebam. Želim da mi dade hrabrost i snagu, kao što je dao i tvojim apostolima. Da mi dade snagu i razumijevanje poslanja, na koje sam u svom životu pozvan. Neka me Duh Sveti nauči što trebam znati. Molim za izljev Duha Svetoga, da me obnovi u vjeri i ljubavi.

Duše Sveti, djeluj u meni i posluži se sa mnom, neka po Tvojoj sili i ja donašam Isusa u svijet. Raspali taj žar u meni, da Isusa mogu i drugima svjedočiti. Isuse pomozi mi, da pomoću Duha Svetog doživim obnovu vjere.

Daj da budem ispunjen Tvojim Svetim Duhom, da mi dade mudrosti i dar uviđanja, da bi i druge potaknuo na molitvu. Daj, da se obnovim po Tvom Svetom Duhu i da ozdravim. Pročisti me Isuse svojim Svetim Duhom da odagna i sav strah, koji je u meni, jer je on najbolje oružje protiv straha.

Duše Sveti, pomozi mi da Isus govori u meni i po meni. Ja želim dobiti krštenje u Tebi. Ti si pokretač svega što se događa po Božanskoj sili i volji. Daj da Tvoji darovi postanu stvarnost u mom životu.

Dođi, Duše Sveti i ispuni me! Dođi Duše Sveti u moj um da Te mogu razumjeti! Dođi Duše Sveti u moje uši, da mogu čuti što mi govoriš! Dođi Duše Sveti na moje usne da mogu propovijedati Isusa i Njegovo Evanđelje! Dođi Duše Sveti u moje srce kako bih mogao ljubiti, jer sam bez Tebe vrlo slab i ništa sam.


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Eto godina pred vratima i kako poželjeti drugima sretnu novu…