Međugorje

U Međugorju djevojčica dok ugledala je neobično svjetlo i vikala pred svima “mama” Gospa

Mnogi koji su bili u Međugorju doživi su neku promjenjuj u svom životu, bilo obraćenje vjere ili promjena života na bolje.

VIDEO Međugorje: Djevojčica ugledala Gospu i pred svima vikala “mama”! Gospa svoju djecu uvijek zove k sebi, da je nitko nikad ne ostavi. I zovem ih sve, čak i jedan mužjak. prenosi portal: Međugorje. News

Na svim mjestima u svijetu. U Međugorju se, naime, dogodilo nešto uistinu posebno, što se rijetko gdje viđa.

U ovom videu od nekoliko vidimo grupu hodočasnika koji su stigli na vrh Brda ukazanja. Među njima je majka s bebom u naručju. Došavši pred kip Kraljice mira, djevojčica se počinje naginjati prema Gospi, kao da je želi zagrliti, kao što bi učinila sa svojom majkom.

Djevojčica je sretna, puna je radosti, gotovo da bi se htjela otrgnuti iz naručja svoje “zemaljske” majke i posegnuti prema onoj “nebeskoj”. Majka djevojčice, međutim, ne oklijeva podići svoju djevojčicu kako bi još više vidjela Djevicu Mariju. Ali ono što je još upečatljivije sluša ovu djevojčicu kako, gledajući u Kraljicu mira, uvijek iznova ponavlja riječ “mama”.

Video:


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Pavao je propovijedao neki nov nauk. To je Atenjane zanimalo…